Acasa nou

-30% Pistol pneumatic 1/2" - 1562 Unior 1/2 1021 lei + TVA 1459 lei + TVA -30% Lanterna LED 3 in 1, 3W cu magnet Heyco 93 lei + TVA 150 lei + TVA

Produsele noastre

Cele mai vândute

CUM DESCOPERI OFERTELE UNI TOOLS?

Creezi un cont pe site

Pentru că ne dorim să construim o comunitate de profesioniști, ofertele noastre sunt disponibile doar celor care se loghează pe platformă. ..

Cauți produsele ce te interesează

Găsește produsul dorit între sutele de oferte puse la dispoziție de Uni TOOLS, brandul tău de încredere pentru scule profesionale.

plasezi comanda

Ne ceri produsul de care ai nevoie, noi îl căutăm în stoc și în maxim 3 ore îți facem o ofertă. Dacă nu e disponibil, îl comandăm special pentru tine.

Noi o livrăm în cel mai scurt timp

Majoritatea produselor se află deja pe stoc și sunt livrate în maxim 48 de ore. Iar produsele disponibile pe comandă se livrează în 7 - 10 zile.

Informații utile

Vrei să vezi datele tehnice ale produselor și alte informații mai specifice în acest sens? Găsești simplu un produs, descarcă chiar acum catalogul de care ai nevoie!

Franciza

Investește într-o afacere SIGURĂ și BINE PUSĂ LA PUNCT!
Acum ai ocazia să te bucuri de know-how-ul și de experiența vastă a specialiștilor noștri, investind într-o afacere deja testată și optimizată din punct de vedere operațional și logistic

Ne cunoaștem mai bine!

Te invităm în biroul nostru pentru a cunoaște echipa UniTools și pentru a discuta mai multe detalii despre planul tău de afaceri. Îți prezentăm produsele și detaliile despre magazin.

Realizăm oferta și semnăm contractul!

Realizăm o ofertă personalizată pentru tine, în funcție de bugetul tău și de planurile tale de extindere și dezvoltare a afacerii. Ambițiile tale prind contur, așa că urmează semnarea contractului.

Amenajăm și lansăm magazinul!

După semnarea contractului, o echipă specializată te va vizita și va fi alături de tine pentru a te ajuta să organizezi și să lansezi magazinul UniTools in conformitate cu standardele noastre.

Te bucuri oficial de noua ta afacere!

Felicitări! Tocmai ai devenit unul din partenerii UniTools. Acum ai devenit francizat oficial și te poți bucura de noua ta afacere profitabilă și extrem de eficient organizată cu ajutorul nostru.

Certificare ISO obținute de

Call center:

0256-217177

Adresă:

Moșnița Veche, Jud. Timiș, Str. Margina, Nr. 6.